Articles

Hispània 35 - DAKOTA ALCÚDIA 47

Segon partit de la segona volta de la fase de grups que dona accés al grup que disputarà la fase d’ascens a Primera Divisió. Tercera victòria de la temporada, segona consecutiva, que ens envia a les vacances de Nadal amb una bona rialla.

El partit es presentava força igualat degut al precedent d’aquesta temporada i a la igualtat a la taula classificatòria. I així va ser ja que el partit no es va decidir fins als dos darrers quarts.

El primer quart començava amb un parcial de 4 – 0 a favor dels locals, amb una conseqüent reacció dels nostres amb un parcial de 0-6 per arribar amb un intercanvi de cistelles, favorable als nostres interessos al final del quart. Parcial de 10-13.

Volíem rompre el partit ja al segon quart, ja que el nivell de joc d’ambdós equips estava essent baix, i volíem aprofitar la velocitat d’alguns dels nostres jugadors per anar amb una gran avantatge al descans, però no va poder ser. L’equip rival va aguantar molt be, amb mes encert que els nostres de cara a cistella per acabar amb un parcial desfavorable de 13-12, i enviar-nos al descans amb només 2 punts d’avantatge.

La premissa era la mateixa després del descans. Pitjar en defensa i desaferrar-nos al marcador. I així ho vam fer, tot i que no amb l’eficiència que un esperava. Es va erigir com a “martillo pilón” d’aquest quart en Carles, que amb 2 contraatacs de llibre assistits per el nostre Junior, més dues accions on també va sumar, van ajudar a obrir forat. Parcial de 6-11.

Darrer quart calcat al tercer, on aquesta vegada l’anotació va ser una mica mes repartida, on els nostres van mantenir el ritme i els rivals es van deixar endur. Al final, un nou parcial de 6-11 i victòria que viatja cap a Alcúdia, amb aire fresc per a les vacances després d’un soparillo al Coyunda.

SEGUIM FORA FER TRES PARTITS SEGUITS BONS. QUAN TOCA FER EL TERCER, TORNAM PER ELS NOSTRES FUEROS.

PARCIALS: 10-13// 13-12// 6-11// 6-11

ANOTADORS: Mariano Socias (7), Miquel Socias (2), Manolo Sánchez (10), Martí Vilanova (3), Rafel Ramis (2), Carles Villar (8), Joan Ramis (1), Marc Thomas Juan (8), Damià Brotad (6).