Articles

DAKOTA ALCÚDIA 51 - Son Servera 76

Dura derrota encaixada (segona per mes de 10 punts en el que duem de temporada) per els nostres en el primer partit del nou any contra un equip que va per amunt amb un joc ordenat i constant.

Primers minuts del partit igualats, amb un parcial de 8-8 al minut 7 de partit seguit d’ un parcial de 6-0 on els serverins van rompre el quart al seu favor, mentre els nostres intentaven complir amb la seva feina. Parcial de 15-12.

Al segon quart es va seguir mantenint la igualtat fins al minut 7, on novament l’equip rival ens va endossar un parcial de 8-0 per acabar d’obrir la ferida i anar amb un bon coixí d’avantatge al descans. Parcial de 18-10.

Tercer quart per oblidar dels nostres que van ser incapaços d’atacar de manera constant la seva defensa zonal, i sobretot no vam ser capaços de fer una bon balanç defensiu, fet que si juntes a la superioritat davall la cistella i a una defensa zonal, acabes amb un parcial en contra de 30-19 que talla qualsevol possibilitat de remuntar.

Darrer quart de tràmit on ambdós equips es van dedicar a repartir els minuts amb un parcial de 13-10.

ANOTADORS:  Miquel Socias (5), Diego Martínez (2),  Manolo Sánchez (6), Martí Vilanova (13) Carles Villar (7), Joan Ramis (2), Marc Thomas Juan (12),  Dani Cabezas (2). Abdòn Escanellas (2).