Articles

DAKOTA ALCÚDIA 80 - Molinar 58

Partit tremendament igualat tot i el que reflexa el marcador final, contra un equip com el Molinar, que ens va guanyar de 2 punts de diferència al partit d’anada.

Parcial de 0-5 de sortida per part del Molinar que deixava ben a les clares que no volia perdre el partit, amb una defensa zonal que ens va fer mal des del principi. Mateix parcial que els i vam tornar nosaltres tot seguit.A partir d’aquí, alternança al marcador amb diferents parcials per part d’uns i dels altres que demostrava la igualtat entre els dos equips. Al final, parcial favorable de 18-15.

Mateixa tònica de partit al segon quart, amb un parcial al principi de quart de 10 a 4, que es va anar igualant amb el minuts, per acabar amb un altre parcial favorable de 19-14 per anar al descans amb avantatge.

Pàjara d’atac al tercer quart, on les alternatives en defensa del rival amb constants canvis de zona a individual ens van aturar la capacitat ofensiva, aprofitant-ho els rivals per a retallar distàncies al marcador. Parcial de 12-15.

Va ser al darrer quart on els nostres ho van posar tot a la pista, i amb molt bones defenses i molt bon criteri a la sortida del contraatac, van aconseguir dominar el parcial. Aquí l’equip rival es va veure superat acabant amb un parcial de 31-14, per sellar la victòria que queda dins Alcúdia.

ANOTADORS: Mariano Socias (4), Adbòn Escanellas (6), Miquel Socias (5), Miquel Juan (5), Manolo Sánchez (15), Martí Vilanova (27), Rafa Ramis (1), Carles Villar (4), Marc Thomas Juan (13)