Articles

Andratx 83 - DAKOTA ALCÚDIA 81

Darrer partit de la segona ronda a la pista d’un dels classificats per a la següent fase de play-off on es posa en joc una plaça per a jugar a Primera Nacional la propera temporada.

Al partit de la primera volta ja va ser un partit molt igualat on el partit es va decidir als darrers segons amb una errada nostra en el tir. La història es va repetir. Aquesta vegada amb dues opcions.

Els nostres van començar freds el partit, amb un parcial de sortida d’11-3 que feia presagiar lo complicat d’aquest partit. Quan els nostres es van aclimatar al seu estil de joc, les coses van canviar. 7 punts consecutius dels nostres, un revulsiu des de la banqueta i claredat en atac van propiciar un igualat i molt anotador quart, on les defenses van ser mes be meres espectadores de l’encert dels dos equips. Parcial de 24-27.

A aquest segon quart la intensitat defensiva va augmentar  reduint el cabdal anotador d’ambdós equips, obligats a fer una selecció de tir precisa per no permetre donar facilitat als altres.  Intercanvi de cistelles per acabar amb un parcial de 15-13. 39-40 al descans.

Pàjara monumental dels nostres que ens podia costar el partit a un quart on el nostre atac no es va trobar còmode davant la defensa rival, cosa que als contraris no els va passar, davant una defensa passiva i a un atac que donava moltes opcions de rebot i contraatac. Parcial de 22-12

I dic que ens hagués pogut costar el partit perquè al darrer quart, la pàjara va venir del costat andritxoler, on les tornes es van girar, i els nostres van posar la directa. Dos tirs lliures que ens donaven el partit fallats. Recuperació de pilota. Temps mort a falta de 4 segons per a fer una jugada que ens permetés capgirar el marcador i emportar-nos la victòria. Tot i la dificultat, el moviment previst va sortir, però la pilota va voler tenir 5 minuts més de protagonisme. Parcial de 11-21 i pròrroga.

La pròrroga començà amb un triple favorable als nostres seguits de 8 punts gairebé consecutius del seu jugador nº9, contrarestats amb un altre triple (esmenant els dos tirs lliures fallats del darrer quart) dels nostres que empatava un altre cop el partit. Cistella de l’Andratx, 1 de 2 en tirs lliures. 1 de 2 en tirs lliures de l’Andratx. Dos punt a baix. Temps Mort. Temps de pissarra. Falta no xiulada. Tir fallat i partit enèsim partit que se’ns escapa per petits detalls. Parcial d’11-9 a la pròrroga.

Cal a dir que duim dos partits consecutius donant el màxim de nosaltres, i tot i que en varies ocasions vam pecar d’individualistes, començam a jugar com a un equip. Cosa que fa dos mesos era impensable.  Estic molt satisfet de la feina feta al partit. Ànims.

ANOTADORS:  Mariano Socias (13), Adòn Escanellas (5), Miquel Socias (23), Miquel Juan (2), Martí Vilanova (18), Rafa Ramis (3),  Carles Villar (3),  Marc Thomas Juan (14).