Articles

Cide 79 - DAKOTA ALCÚDIA 71

Primer partit de la fase de descens, contra un dels equips de l’altre grup que no va entrar a la fase de play-off per mala sort.

Després d’un parell de setmanes on la dinàmica als entrenaments i el joc han anat millorant vam fer un primer quart força complet.  Amb un parcial de sortida de 0-9 intentàvem imposar el nostre ritme de joc, però la qualitat i l’ofici de l’equip rival va aconseguir igualar el quart al final de partit amb un parcial de 18-20.

Mateixa intensitat, claredat en les idees, jo d’equip, concentració, són alguns dels mots que podríem fer servir per descriure el nostre equip al segon quart, que estirant de casta i de ganes va aconseguir guanyar el segon parcial per 19-23.

A la represa del partit els nostres van canviar d’imatge. L’equip de CIDE va sortir a per totes i va aconseguir passar-nos davant al marcador en un quart on els nostres van ser un forat en defensa i una pandilla de jugadors de pati d’escola els dissabtes capvespre (amb tot els meus respectes a aquest col.lectiu, que de ben segur tenen mes idea d’equip que nosaltres) sense cap tipus d’idea, sense moviment de pilota, lents a la trancisició, espessos al rebot defensiu, etc. Parcial de 23-12.

Mini reacció dels nostres que van lluitar fins al minut 7, on un igualat 65-63 ens donava encara esperances per a lluitar per al partit. Però el millor estat de forma dels contraris ens van guanyar, ja que van poder mantenir el cap clar fins als minuts finals, cosa que no va ocórrer amb els nostres, ja que les forces ens van ennigular les idees en atac, i les cames no van reaccionar en defensa. Per tant, parcial de 19-16 i victòria per als rivals.

La dinàmica comença a ser molt positiva, i encara podem lluitar. Es qüestió de prendre-ho una mica més en serio.

ANOTADORS:  Mariano Socias (3), Abdòn Escanelles (10), Miquel Socias (7), Miquel Juan (2), Manu Sánchez (6), Martí Vilanova (25), Rafa Ramis (9), Carles Villar (5), Marc Thomas Juan (4).