Articles

DAKOTA ALCÚDIA 66 - Calvià 80

Segona derrota al segon partit de la fase de play-out contra un Calvià que va marcar el seu ritme des del primer minut i que només es va veure sorprès en determinats moment del partit.

Un primer quart una mica espès enfront de l’encert anotador dels rivals que van sortir com una moto seguit de la nostra habitual reacció per a retallar distàncies i arribar al primer parcial 16-24.

Un segon quart força complet del nostres, demostrant el nostre poder ofensiu d’equip i la capacitat de concentració i lluita per retallar diferències i minimitzar els desavantatges físics i d’alçada evidents de l’equip rival. Parcial de 23-19.

Bon inici del tercer quart tot i que només van ser 5 minuts on ho vam donar tot per a igualar el marcador. Una vegada aconseguit això va començar l’esperpent. L’equip es va convertir en una comparsa. Si fallen les cames, falla el cervell.  I amb això està tot dit. Parcial en 5 minuts de de 0-13 en els quals els nostres no van fer ni una bona selecció de tir. I ja sabem de sobra que ens passa si no anotam...tampoc defensam. Parcial de 11-19

Darrer quart de tràmit on l’equip rival només va haver de gestionar el marcador davant la intensitat desesperada i la precipitació dels nostres.  Intercanvi de cistelles per a un parcial de 16-18.

ANOTADORS:  Mariano Socias (9), Abdòn Escanellas (11), Miquel Socias (7), Miquel Talismàn Juan (1), Manolo Sánchez (6), Martí Vilanova (13), Rafa Ramis (2), Carles Villar (3), Marc Thomas Juan (12), Adrián Villamayor (2).