Articles

Sant Josep B 32 - DAKOTA ALCÚDIA 82

El partit es disputà a una hora no habitual dins la categoria Infantil, tot i així aquest equip ens va demostrar més coses dins casa nostra, on fins la mitja part ens feren sofrir.

Un Inici  intens i un 7-23 posà les coses difícils als de Sant Josep. Dins el nostre joc poguérem veure molt bones actituds de jugadors que ja han de donar aquest pas, igual que accions defensives de concentració e intensitat, tancarem el segon període 6-30.

El tercer i quart períodes foren més igualats per la baixada de intensitat en el joc i provar coses noves i responsabilitats a diferents jugadors, no hem de oblidar que estan en etapa de formació.

Resultats 9-12 i 10 -17 tancaren el partit i poguérem aprofitar un dissabte més. Cal destacar l’aportació de tots els jugadors i la seva puntuació, que tots sumem es el més important.

T.ll: 7/23

T.6’75: 0/9

El proper dissabte tancarem aquesta lliga desigualada i iniciarem una molt més competitiva, on tot el que hem treballat pujarà de intensitat i on serà molt important donar una pasa més.