Infantil masculí

Uadis B 52 - DAKOTA ALCÚDIA 95

El darrer partit de lliga es disputaria fora casa on tornaríem a retrobar el nostre jugador Fran Arenas, lesionat des de fa un mesos i on pogué disputar el partit. També tinguérem la baixa de Cristopher, una torticolis el deixà sense poder disputar-lo.

El primer període va ser contundent i molt elaborat, les coses sortiren i treballàrem amb ganes per poder acabar amb una victòria al final de la lliga, 17-25.

Dins el segon període les coses foren per els jugadors on l’any que ve hauran de demostrar les coses i així ho afrontaren, l’esforç a ser recompensat i el treball en defensa mostra que ja tenim les coses en marxa de cara a properes temporades,5-32.

DAKOTA ALCÚDIA 48 - Colonya Pollença 56

El líder es jugava molt dins casa nostra, ja que La Salle i Pollença estan igualats en la classificació i es jugaran la primera posició la pròxima jornada.

Tinguérem un inici fluix on ens resultà complicat trobar l’encert, desprès d’un temps mort reaccionarem i sabérem trobar la línia a seguir,14-13 acabà el primer període.

El segon anava molt ben encaminat ja que el nostre encert i intensitat defensiva va pujar dos escalons, trobarem més moviments i major lectura del joc, així doncs traguérem un avantatge de 7 punts molt necessària per afrontar la resta de partit, 18-12.

DAKOTA ALCÚDIA 85 - Bahía San Agustín B 70

Rival molt intens on la lluita i la disputa dels partits en cada enfrontament es del 100%, dins casa seva ja visquérem fins el tercer període canvis de cistella treballades i atacs elaborats.

El primer període marcà la nostra intensitat amb un 25-13 on l’encert va ser l’esperat i la defensa molt treballada pels cinc inicial. No tot el partit es marcaria questa diferencia per tant era un avantatge molt treballat i important. Accions d’atac bàsiques assimilades i
d’altres amb bons inicis d’assimilació.

Segon període 16-17 per l’equip visitant, aquest quart les faltes foren la nostre excusa per baixar braços i no flexionar cames.

La Salle B 69 - DAKOTA ALCÚDIA 64

Anàrem a casa d’un dels rivals més directes i on esperàvem saber divertir-nos jugant a l’esport que més ens agrada.

L’inici va ser l’esperat, un 15-13 intens i ple de ocasions per els dos equips, l’ igualtat seria màxima durant tot el partit. El nostre joc donava molts problemes a un La Salle, intens amb defensa però de decisions precipitades en atac.

Aquestes accions quedaren plasmades el segon període amb un  12-16, lluitat fins el darrer segon. Aquest període es veu destacat per les dues tècniques a l’entrenador local, des d'aquest fet no volem reflectí més decisions, ja que son jugadors /nins amb formació i on a vegades es perd aquesta percepció que es la primera de la llista. La importància dels coneixements i recursos tècnics de un jugadors han de esser assolits per poder jutjar-los.

DAKOTA ALCÚDIA 88 - Campos 38

La segona volta s’iniciava amb aquest partit i la concentració era màxima, ja que dins casa seva nosaltres patírem per endur-nos una victòria decidida la segona part del partit.

L’inici fou de encert al 90% i d'intensitat exemplar, arribarem a fer un parcial de 21-0 als 6 minuts, acabàrem el primer període 39-5.

El segon no va ser el que ens guiava el primer i la exigència del quintet no va ser suficient per seguir una línia, 13-17 pels de Campos i merescut. El descans va ser útil per recordar eines que tenim i que hem d’aportar més dins el nostre joc.