DAKOTA ALCÚDIA 48 - Colonya Pollença 56

El líder es jugava molt dins casa nostra, ja que La Salle i Pollença estan igualats en la classificació i es jugaran la primera posició la pròxima jornada.

Tinguérem un inici fluix on ens resultà complicat trobar l’encert, desprès d’un temps mort reaccionarem i sabérem trobar la línia a seguir,14-13 acabà el primer període.

El segon anava molt ben encaminat ja que el nostre encert i intensitat defensiva va pujar dos escalons, trobarem més moviments i major lectura del joc, així doncs traguérem un avantatge de 7 punts molt necessària per afrontar la resta de partit, 18-12.

Iniciàrem el tercer període amb una actitud totalment girada, no sembla cert que fórem els mateixos dels altres períodes, no trobarem la cistella per cap banda i les pilotes es veien tallades pels contraris. No donava crèdit al resultat i parcial realitzat, ja a casa seva
ens va passar el mateix, un període de 2-21 ens tancà el partit. La defensa va ser poc intensa i molt despistada en accions principiants, no podem deixar d’estar intensos n’hi un minut per poder treure partits importants, això podria ser un factor negatiu de cara a altres temporades.

El darrer quart teníem molt amb joc i no era impossible remuntar el que nosaltres mateixos deixarem agafar, començarem fluix en encert i en decisions de 1c1 i 3c2,  als 5’ minuts de joc es veié l’encert, iniciarem una remuntada que tan sols quedaria amb un
inici.. 14-10 tancà el període,  d’aquesta manera amb un sol període es decidir el partit.