Articles

DAKOTA ALCÚDIA 81 - Consell 64

Partit molt interessant el que es jugà dissabte dematí al Pavelló on els nostres jugadors aconseguiren una molt treballada victòria davant un rival l'equip de Consell que es veiè sorprés amb la intensitat del joc de l'equip alcudienc en un primer quart formidable.

El primer quart acabà amb un 24-9 on en Miquel, Luis, n'Adrià, en Julià i en Victor sortiren molt concentrats i amb una defensa molt intensa i sobretot un encert encistellador altíssim aconseguiren allunyar-se en el marcador.

Els altres quarts foren molt més igualats 11-13, 11-11, arribant al descans amb un 46-34.

La segona part tingué els segúents parcials 10-11, 12-12 i el defintiu 13-7 final amb el marcador final de 81-64 el que ens du a reflexionar sobre la importància de sortir concentrats als partits.

A nivell general l'equip estigué molt ben situat i amb les idees clares: passar-la a aquell que estigui millor posicionat en atac i en defensa continuar treballant amb la responsabilitat individual (cadascú al seu i tots amb la pilota).

Destacar l'adaptació a l'equip de'n Rafa i l'evolució de'n Nico que sense cap dubte farà millorar el nostre grup.

Anotadors: Luis (8) Nico (6)  Manuel (-) Victor (6) Julià (14) Miquel (6) Rafa (6) Manu (12) Adrià (17)

Molt bon partit d'en Miquel Cerdà a l'apartat col.lectiu sempre cercant aquell millor colocat, ARA A SEGUIR TREBALLANT,