Mini masculí

DAKOTA ALCÚDIA 72 - Son Servera 42

Tercera victòria consecutiva l'aconseguida aquest dissabte contra l'equip de Son Servera que només presentà lluita a alguns periodes del partit.

Els nostre jugadors feren un partit molt seriós tant en atac com en defensa intentant aplicar als partits el que treballam als entrenaments. Així doncs els parcials foren 27-6, 5-13,10-9 arribant al descans amb el marcador de 42-28.

El descans ens serví per millorar alguns aspectes del partit com la responsabilitat individual en defensa i sobretot en atac aprofitar la sortida en contratac pels carrils intentant trobar sempre al millor col·locat. I amb aquestes normes sortiren a jugar la resta de periodes.

Artà 68 - DAKOTA ALCÚDIA 92

Primer partit de la segona fase que la iniciam amb una treballada victòria al pavelló d'Artà. El partit es jugà divendres horabaixa en una pista transversal que feu que no sigués un partit vistós pel públic ni agradable de jugar pels jugadors amb moltes interrupcions i sobretot molt de contacte entre ells.

Els parcials foren 8-18,9-14 i 14-11 arribant al descans amb un 31-43 al marcador. Tot pareixia molt senzill però l'equip artanenc s'aprofità de la nostra confiança i aconseguí apropar-se al marcador al finalitzar el quart periode 45-51.

Els dos darrers quarts els nostres jugadors es posaren les piles i amb parcials de 11-21 i 12-20 aconseguiren endur-nos la victòria i sobretot la lliçó que un partit de basquet no acaba fins que acabi el darrer minut.

Binissalem 60 - DAKOTA ALCÚDIA 47

Darrer partit de la primera fase el jugat dissabte a Binissalem contra un equip que ja a la primera volta ens superà tant al marcador com en actitud, aquesta vegada ens serviria per a contrastar la nostra millora com a jugador, i així fou.

Des del primer quart donaren la cara, lluitant de tu a tu a un rival que no s'esperà la nostra resistència i que ens superà en les transicions atac-defensa aconseguint moltes cistelles fàcils. Els parcials foren 8-8, 14-6, 8-8, 12-10, 8-0 i 15-10, tots molt disputats i sobretot acabar la primera fase amb la satisfacció del treball ben fet malgrat la derrota.

Hem de continuar així posant en pràctica als partits el que aprenem als entrenaments.

DAKOTA ALCÚDIA 10 - Santa Maria 40

Davant un dels partits més important per a nosaltres de la temporada no sapiguérem suportar la tensió, en tot moment sobretot en atac ens vérem superats per un equip el de Santa Maria que demostrà la seva superioritat en tot moment i que aconseguí tancar-nos el marcador al quart periode.

Ens anam amb una mala sensació ja que quan jugàrem a Santa Maria la nostra actitud i les nostres sensacions foren molt més bones, aquesta vegada ens vérem desbordats per una defensa molt fèrria però sobretot perquè no pareixíem nosaltres, no botàvem, no driblàvem i la pilota a les nostres mans no aconseguíem mantenir-la més de 10 segons.

DAKOTA ALCÚDIA 36 - Eu Moll 5

Després del periode de vacances els nostres minis inciàvem la tanda de partits amb un partit jugat a casa davant un rival molt asequible que en cap moment ens posa en dificultat i que aprofitàrem per a que els nostres preminis es poguessin foguejar.

El parcials foren 17-3, 9-2 i 10-0 a mitjan del tercer quart el partit es donà per acabat a nivell administratiu i els nostres jugadors continuaren jugant pero sense l'acta.

Remarcar el bon partit de'n Nico i den Rafa que aprofitaren tots els minuts que disposaren per realitzar un bon partit. Han de continuar així. La resta el resultat ho diu tot.