Binissalem 60 - DAKOTA ALCÚDIA 47

Darrer partit de la primera fase el jugat dissabte a Binissalem contra un equip que ja a la primera volta ens superà tant al marcador com en actitud, aquesta vegada ens serviria per a contrastar la nostra millora com a jugador, i així fou.

Des del primer quart donaren la cara, lluitant de tu a tu a un rival que no s'esperà la nostra resistència i que ens superà en les transicions atac-defensa aconseguint moltes cistelles fàcils. Els parcials foren 8-8, 14-6, 8-8, 12-10, 8-0 i 15-10, tots molt disputats i sobretot acabar la primera fase amb la satisfacció del treball ben fet malgrat la derrota.

Hem de continuar així posant en pràctica als partits el que aprenem als entrenaments.

Anotadors.Luis (12) Adrià (6) Victor (2) Miquel (6) Manu (14) Julià (2) Nico (2)

Ara ens toca descansar una setmana i espera que es faci el calendari per a la segona fase.