Articles

Eu Moll 2 - DAKOTA ALCÚDIA 32

Dissabte dematí els nostres minis jugaren al Port de Pollença un partit on les diferències entre els dos equips quedaren reflectides en el marcador final amb el 2-32 amb que acabà a mitjans del segon quart.

El nostre equip es presentà amb 8 minis ja que n'Adrià es tornà a lesionar aquesta vegada al turmell i 3 preminis, en Dani, en Sebas i en Dani Santiago.

El partit no va tenir molta història des del primer moment els nostres jugadors molt més experimentats i sobretot molt més intensos aconseguiren anar-se'n en el marcador arribant a mitjans del segon quart amb el definitiu 2-32.

Els altres quarts ens serviren per a continuar treballant sobre el que incidim als entrenaments (jugar oberts, sempre cercant al jugador més pròxim a la cistella i intentar dosificar el nombre de bots).

Hem de continuar treballant ja que com parlam als entrenos, qui no s'esforça no millora.

Agraïr la presència dels pares als partits, cada vegada són més i això fa que sortir a jugar com a visitant no siga tan difícil per als nostres jugadors.