Articles

DAKOTA ALCÚDIA 57 - Pollença 61

Iniciàrem la segona volta dia 14 de desembre després de dues derrotes consecutives on els nostres jugadors no demostraren el seu potencial. Ens enfrontàrem a un rival amb unes característiques molt similars a les nostres i amb el que iniciarem la nostra andadura en el grup amb una sofrida victòria.

Partit molt igualat com indiquen els parcials de cada quart 4-5,9-17,13-4, 11-13, 9-6 i 11-16 i que només es decantà al darrer minut on encaixarem un parcial de 0-8 que feu impossible la victòria.

Destacar la gran actitud del nostres jugadors que malgrat anar endarrera al marcador gairebé durant tot el partit continuàrem lluitant fins al darrer segon i que només un equip molt més encertat feu que la victoria se n'anés cap a Pollença. Amb aquesta il.lusió i actitud només podem créixer com a jugadors i això ens farà mes grans.

Anotadors: Manu (19) Sebas (2) Victor (7) Dani S (10) Julia (2) Miquel (3) Adrià (2) Manuel (2) Didac (1)