Derrota més àmplia del merescut pels infantils contra Pollença

Bon partit el realitzat pel nostre equip, però una fluixa defensa durant tot el partit ha fet que l'equip visitant agafès avantatges que mica en mica ha anat ampliant. El primer quart va començar molt igualat i el marcador parcial va ser de 10 a 17. Al segon quart les coses varen seguir pel mateix camí i el Pollença va aconseguir un parcial de 9 a 24 que deixava el partit molt complicat.

Al tercer quart es va veure el millor bàsquet del nostre equip, va demostrar que quan volen hi poden ficar intensitat, i en aquest quart el parcial va ser de 14 a 6 a favor del nostre equip i deixant el marcador 33 a 47.

El darrer quart va ser el pitjor pel nostre equip i va encaixar un parcial de 8 a 28 que va ampliar el marcador fins al final de 41 a 75. Un marcador que no reflexa el vist sobre la pista ja que la diferència entre els dos equips no és tant elevada.

Destacar el bon partit d'en Carlos Benito que per fi va estar més intens de l'habitual i d'en Mariano Socies que després d'estar uns dies de baixa va tornar amb més ganes que mai.