Últim partit de la temporada i victòria dels infantils contra Molinar

A molt poques hores del partit enfront d'Uadis, ens tocava intentar acabar la fase de descens amb bon sabor de boca i aconseguir una victòria que els jugadors mereixien després d'haver fet un bon campionat. El partit va començar bé per als nostres, dominant en el marcador però fluixos en defensa, amb un gran Nico (9 ptos en aquest quart), però fent massa faltes, tres, aconseguint un 20 a 15 de parcial.

En el segon quart es va baixar la intensitat i encaixem massa cistelles fàcils perdent el quart per 15 a 17, al descans 35 a 32. El tercer quarto va anar el millor per als nostres que es van marxar en el marcador gràcies al bon joc de Valentín, borja i de Mariano (8 pts en aquest quart) i la millora en defensa pel que es va aconseguir un parcial de 17 a 9, (52 a 41).

L'ultimo quart va servir per a fer rotacions en la banqueta el que va fer que perdéssim el ritme del partit encara que no va perillar la victòria (parcial de 16 a 19), final del partit 68 a 60.

Dir que el Molinar va fer un molt bon partit i que es va notar el cansament en els dos equips pels tres dies de competició en els quals cal destacar l'esportivitat que hi ha hagut en tot moment.