Injusta derrota de les infantils a Sóller (48-41)

Partit molt més disputat del que reflexa el marcador final el jugat dissabte dematí a Soller per les nostres jugadores que en tot moment competiren davant un rival que mai es donà per vençut i que només els darrers tres minuts impediren endur-nos la primera victòria de la temporada.

Els quarts foren molt igualats amb 7-6, 15-21,8-4 i 18-10 i només el desencert sota cistella als darrers minuts feu que l'equip sollerich remuntés el marcador. Destacar l'actuació de totes les jugadores destacant l'enorme partit de Sofia, Ligia i Marilen en atac a més a més de la lluita de n'Ana i na Marga en defensa que contagiaren a la resta de companyes cosa que feu que a l'acabament del partit la seva decepció finalitzés en plors i ràbia donant a entendre que aquest equip té ànima i que amb aquest esperit les victòries prest arribaran.