Gran partit de l'Infantil B a Sant Josep (67-49)

Gran partit jugant dins casa del primer classificat, un Sant Josep que compta tots els seus partits amb victòries. El partit començà molt bé per les visitants imposant una defensa molt activa on les defenses de la línia de passada ens va fer robar nombroses pilotes per córrer el contraatac amb comoditat i eficàcia.Un primer quart per emmarcar ens posava amb 4 punts d'avantatge a la finalització d'aquest.

Els primers 3 min del segon quart seguiren la mateixa tònica, però desprès de dos temps morts quasi consecutius demanats per l'equip local va fer que el partit s'igualàs pel que fa a les intensitats defensives. Després de realitzar unes de les millors primeres parts de la temporada, 4 punts de desavantatge ens separaven del Sant Josep.

En el tercer quart les coses varen canviar. L'esforç realitzat en el primer cuart ens va passar factura. A més el Sant Josep es va trobar definitivament dins el partit. Aprofitant la relaxació i la confiança del nostre equip no ens deixaren tornar a entrar dins el partit acabant el 3er quart amb un parcial de 22-2.

Tot i l'ensurt del 3er quart ens vàrem sebre reposar i vàrem intentar capgirar el marcador en tot moment, tornant a mantenir l'intensitat defensiva marcada en la primera part i aprofitant molt béla superioritat en el rebot. Un parcial de 11-17 tancava el partit.