Bon partit de les infantils a Pollença (47-34)

Bon partit de les nostres jugadores ja que en el partit a casa es va perdre per 24-45. El primer quart va començar fluix per a les nostres amb un parcial de 10-2, que després vam poder recuperar gràcies a diversos contraatacs per part de Sofia, la qual cosa feia acabar el quart amb un ajustat 10-9, gràcies a la intensitat de les nostres que defensaven amb ganes fent bons 2 contra 1.

El segon quart va ser el pitjor per a les nostres ja que en el poc encert en atac es va ajuntar la dificultat per aturar les penetracions de les jugadores locals, les quals ens endossaren un dur 16/8 arribant al final de la primera part amb un marcador que reflectia 26-17.

El tercer quart novament les nostres sortien amb ganes i mostra d'això és l'ajustat parcial de 11-9, però no era suficient per recuperar la distància en el marcador.

En l'últim quart es va seguir estant a prop en el marcador, però es van desaprofitar 4 tirs lliures i banda per les nostres, després de dues tècniques a l'entrenador, els quals ens haguessin posat a tan sols 6 punts.

El resultat final de 47-34 reflecteix que sempre es va estar en el partit però que no es va aconseguir arribar a posar-se per davant en el marcador i com és habitual quan es perden tots els quarts el resultat tendeix a ser més voluminós del que merescut.

A destacar l'evolució que està portant l'equip i les ganes de totes les jugadores.