Les infantils s'imposen clarament en el 'derbi' (12-44)

Matí de derbis al pavelló d'Alcúdia ja que es tractava del tercer. Amb anterioritat ja havien vençut els nostres minis i les nostres minis pel que hi havia ganes de fer un ple. Les nostres jugadores van sortir a la pista molt motivades però jugant amb cap, pressionant a tota la pista el que va produir que recuperásemos la pilota ràpidament podent anotar amb facilitat, tot i fallar nombroses cistelles fàcils que no s'haurien de fallar. Però el secret era a la defensa, aconseguint que el rival no anotés cap cistella, 0 a 9 del parcial.

En el segon quart fins i tot milloràrem en tots els aspectes, la nostra defensa de dos contra un sobre el jugador de la pilota, ens seguia donant bons resultats i en atac amb més confiança, ja no cometien tants errors, destacant una Ligia molt activa, parcial de 2 a 14. Al descans 6-36 i partit pràcticament sentenciat.

Després del descans les nostres amb moltes ganes de jugar, no van afluixar i van continuar treballant molt, aconseguint tornar a guanyar el quart per 4 a 13, destacant una gran Mari, amb 9 punts en aquest quart amb un triple inclòs.

L'últim període va ser el més fluix del partit, molts canvis que va produir que perdéssim una mica el ritme, tot i això, parcial favorable de 6 a 8. Final del partit, 12 a 44.

Cal destacar les ganes que li van posar les nostres jugadores i la millora en el joc d'aquest equip, enhorabona a totes. Cal destacar l'esportivitat entre les jugadores d'ambdós equips.

Anotacions: Mari 15 (1 triple), Karen 6, Ana 1 (1 / 2 tll), Sofia 4, Ligia 8 (0 / 2 tll), Marga 6, Andrea 4