Els minis superen el derbi sense problemes (73-23)

phoca_thumb_m_Foto003El Mini Masculí - A  aconsegueix una nova victòria en el derbi local, dominant el partit desde el principi. Els nostres varen prendre l'iniciativa desde el començament del partit, amb resultats favorables als tres primers períodes, anant al descans amb un clar resultat a favor de 60-13.

A la segona part varen començar el quart període un poc relaxats. Feia falta una bona reactivació, que va arribar al cinquè període, en el que varen aconseguir tancar el marcador amb un clar 73-23, i quedant encara molt de temps per jugar,  que varem aprofitar per fer rotacions de jugadors en el darrer període.

Tot i que aconseguirem la victòria no ens podem enganar.  Hem de intentar millorar la nostra concentració en el joc, i esser més intensos en defensa, sobretot en els rebots defensius i ofensius.