Els Minis consoliden la 2ª posició guanyant al B.San Agustín (66-60)

phoca_thumb_m_foto007El Mini Masculí - A va resoldre un partit en el que hauria pogut treure un major avantatge en el resultat, però novament la progressiva relaxació a mida que avançava el partit va estar a punt de capgirar el resultat a favor de l'equip visitant.

Després de dos bons resultats al primer i segon període, (11 - 3 y 14 - 4), acumulant un resultat favorable de 25 - 7, va arribar un tercer període inexplicable, amb un parcial de 3 - 18; que no va esser conseqüència d'una reacció dels de Sant Agustí, si no de la paralització total del joc dels alcudiencs.

Vàrem anar al descans amb un resultat de 28 - 25. El Dakota Alcúdia guanyava de 3 punts, però el seu joc no va convèncer. Tots sabem que si s'ho prenen en serio poden donar molt més que el que havien donat fins llavors.

Durant tota la segona part varen treballar lo just per aconseguir la victòria final per 6 punts de diferencia, que tot i esser una victòria important, ja que ens donar més seguretat per quedar segons en la classificació, ens deixa el mal gust de haver passat pena en veure a certs moments que el partit se'ns escapava i no érem capaços de reaccionar.

Resultat final de 66 - 60 a favor del Dakota Alcúdia amb l'esperança de que els dos darrers partits que ens queden, demostrem que si quedem segons es perquè realment ho hem treballat fins al final, fins al darrer partit, A TOPE!!!.