Els minis acaben la lliga amb victòria contra Eu Moll (51-42)

Partit transcendental per aconseguir la segona plaça de la lliga. Havíem de guanyar, o no perdre de més de 9 punts; i amb moltes ganes i esforç vàrem guanyat el partit, amb una diferència de 9 punts a favor.

Els nostres varen començar amb molts de nervis, però amb una bona concentració a la pista, defensant i corrent als contraatacs. El resultat del primer període va esser de 8 - 4.

Això els va servir per guanyar aquests dos períodes per 7 - 9 i 7 - 8; anant al descans de la mitja part amb un ajustat 22 - 21.

Després del descans els alcudiencs varen tenir una molt bona reacció, jugant com jugaven fa molts de partits, passant pilotes, agafant rebots i "mirant a cistella". El resultat d'aquest temps ha estat de 12 - 0 !!!

Començà el cinquè període. Els jugadors d'aquest torn varen sortir un poc despistats, i ràpidament ens varen fer un parcial de 0 - 6, però demanant un temps mort aconseguirem aturar-los un poc. Els "molleros" havien sortit amb moltes ganes, sabent que jugant amb intensitat tenien possibilitats de capgirar el marcador. El resultat d'aquest període va esser de 6 - 14.

Al començament del sisè període anàvem 5 punts per davant, però el partit no estava guanyat. I aquí va a tornar a sortir el caràcter que tenim quan volem posar ganes i concentració a tope; quan volem guanyar si o si. I ho varem aconseguir. Varem guanyar un partit molt important i a la vegada molt emocionant, fent que el resultat final fos de 51 - 42.

Vull donar l'enhorabona a tots els jugadors per la temporada que han fet. Ara només queda el més divertit, que es "El Corral".

També vull donar l'enhorabona al Delegat (Jordi Clemente) per tota la feina que ha fet partit a partit, i passant els mateixos (o més) nervis que tots; i també als pares i mares que han seguit els partits tant a casa com a fora. El vostre suport en ha ajudat a aconseguir aquest resultat.

Enhorabona a tots, i l'any que ve a seguir igual que enguany (o millor si es pot), tant els que pugen a infantils com els que queden a Mini.

PARCIALS:  8 - 4,  7 - 9,  7 - 8,  12 - 0,  6 - 14,  11 - 7