Bon partit de les minis a Llucmajor (44-42)

Va ser un partit molt igualat, encara que com sempre el primer temps va ser el pitjor de les nines. Varen sortir una mica despistades però així com varen anar passant els minuts es varen començar a concentrar.

El primer quart va acabar amb 3 punts a baix de les nostres, un parell de balons robats per Mariana va fer que ens poséssim per davant en el marcador, però això no va durar gaire perquè un parell d'errades en defensa van fer que el marcador s'ajustés, tant es va ajustar que varem haver d'anar a la pròrroga.

En aquell moment les nines es varen posar molt nervioses i es precipitaren constantment en l'atac. Pèrdues de pilotes, mals tirs i moltes errades en defensa van fer que la victòria quedés a casa amb un marcador final de 44-42.

De totes maneres en general va ser un bon partit, encara que queda molt per millorar.

Destacà Anabel i na Mariana que varen estar molt concentrades durant tot el partit i van ser les màximes anotadores de l'equip.

El cop al dit de Laura Beltran que va sofrir el dia anterior a l'entrenament no la va deixar jugar, esperem que es recuperi aviat.