Derrota, però bon partit de les minis (29-35)

En la diada organitzada per la federació en el nostre pavelló on es jugava tota la jornada de la categoria a Alcúdia, a falta de 10 minuts per començar el partit, només comptàvem amb 4 jugadores a la pista.

Les dues baixes ja sabudes per lesió es sumava una altra a últim moment per malaltia, sumant-se 2 més per distracció arribant gairebé a l'hora de començar el partit i una tercera que va arribar al descans del partit, total 7 jugadores davant un dels millors equips.

Com és normal amb tot això es va iniciar el partit amb les nostres en els núvols i encaixant un 2 a 9 de parcial, però a poc a poc ens vam anar despertant i en el segon període millorem molt tornant entrar en el partit amb un parcial favorable de 10 a 5.

En el tercer vam tornar a adormir el que ens va portar a encaixar un altre parcial desfavorable de 2 a 8. Després del descans i amb Elena a la pista, controlem una mica més el rebot i el partit es va tornar a igualar en el joc, 5 a 6.

El 7è quart va ser molt dolent per part dels dos equips amb múltiples errors de les nostres sota la cistella que ens va poder donar la possibilitat de posar-nos per davant en el marcador però un pobre 2-4 ho diu tot.

En el darrer període les nostres van tornar a reaccionar i pot donar la volta al marcador però no va ser suficient un 8 a 3 de parcial. Al final un resultat de 29 a 35 en un bon partit.

Tinc la sensació que aquest equip pot donar molt més però són les jugadores les que han de creure en això i demostrar-ho en els entrenaments, entrenant al cent per cent. Manca agressivitat i cal prestar més atenció al que diu l'entrenador, no és la primera vegada que succeeix el d'arribar tard als partits i ha de ser l'última, si no es comença per aquí, tot serà més complicat.

A cada partit s'ha de veure una progressió de cada una de les jugadores, si no és així, no estem fent les coses bé.

ANOTACIONS: Dolors 7, Marina 6, M ª del Mar 8, Anabel 4, Elena 2, Alicia 2. Juleydi 0