Segona victòria consecutiva del Mini femení A (60-48)

phoca_thumb_m_foto01El partit contra Consell es presentava igualat ja que quan varem anar allà perdérem de 6 punts. Vàrem començar el partit una mica despistades, com sempre. Un parcials de 9-10, 2-13, i 12-4 deixava el marcador 24-27 en la mitja part.

En el temps de descans pareix que les nostres nines varen reflexionar i varen sortir dispostes a guanyar el partit. El 4t. període va ser el millor de les nostres, Elena Blázquez va estar molt encertada en el tir, 10 punts en aquest quart, i molt lluitadora en defensa. Així acabava el període amb un parcial de 15-1.

En el 5è i el 6è varen seguir igual de lluitadores i no varen baixar els braços en cap moment, el marcador acabà 60-48.

Cal destacar el molt bon partit d'Anabel Arenas que és tot un exemple a seguir per a les seves companyes d'equip ja que sempre ho deixa tot en la pista. També mencionar el millorament que estan tenint totes però en especial a Natalia Cercos que en aquest partit va robar un parell de pilotes i anotà 8 cistelles.

Després del partit vàrem anar a dinar a "Sa Marina" per celebrar-ho. Aquí deix un parell d'imatges.