Victòria còmoda de les minis a Porto Cristo (25-44)

Dissabte 22, ens enfrenàvem contra Porto Cristo, un equip que està per la coa de la classificació i que pareixia que havia de ser un partit sense massa complicació. Però les nostres nines varen sortir adormides i confiades. Durant tot el partit varem regalar pilotes a les contràries i varem fallar cistelles fàcils.

El marcador, en el descans, marcava 12-17. La veritat que no reflectia la primera part que havíem fet, ja que mereixíem perdre de 20. La segona part va ser més del mateix, una actitud pèssima de les nines que no lluitaven cap pilota dividida, no anaven al rebot ni corrien el contraatac. Finalment Mariana Gutiérrez va agafar una mica les regnes del partit i va robar un parell de pilotes, va ser la màxima anotadora amb 12 punts.

El marcador final quedà 25-44, i la victòria anava cap a Alcúdia. Encara que no massa merescuda...

Divendres ens enfrontem contra San Agustí, serà el darrer partit de la lliga.