Les minis acaben fent el millor partit de la temporada (53-38)

Ens enfrentàvem contra les primeres de la lliga, el San Agustín, dins la seva pista. Però això a les nines no les va afectar, des del primer moment varen sortir molt motivades i lluitaren fins el final. El primer període, amb una actuació molt bona de Mariana amb 6 punts només en 8 minuts, va fer que ens poséssim per davant el marcador 6-7. Però la qualitat de les contràries en qualsevol moment podia sortir i la nostra defensa va anar minvant durant el 2º i el 3º període, els parcials quedaren 8-5 i 16-2.

El tercer període va ser el pitjor de les nostres, ja que San Agustín va posar en marxa una defensa molt forta, pressionant la pilota i les nostres no en sabien sortir. Ens varem anar al descans 30-14 en el marcador.

Les minis però, no es venien a baix i sortiren al partit amb moltes ganes de fer les coses bé, i així ho varen demostrar. El 4º període el varem guanyar amb un parcial de 4-13, amb una molt bona feina d'Alícia i Alexandra que varen treure un parell de faltes i tiraren tirs lliures. El 5è i el 6è períodes quedaren 7-6 i 12-5.

Varen saber aguantar molt bé durant tot el partit amb una bona defensa i finalment, també aconseguíem passar la pressió d'elles. Destacà la feinada que va fer Mariana tant en defensa com en atac que va fer 19 punts, essent així la màxima anotadora.

També Alícia Muzo que està tenint una gran millora i s'esforça molt i Maria del Mar que, encara que no va estar massa fina amb atac, va defensar molt bé. Finalment, el marcador va quedar 53-38.

Des d'aquí vull fer saber a les nines lo molt que he disfrutat d'entrenar-les, ja que son totes uns encants i uns solets. L'any que ve passen totes menys na Natalia Cercos a infantils, una categoria on encara es necessita més esforç. Don ànim a totes a seguir treballant com fins ara o un poquet MÉS.