El Cadet Masculí B perd a casa contra l'Espanyol. (21-89)

cmbNova derrota del Cadet Masculí B que dona detalls de millora, però que segueix essent un autèntic colador en defensa.

Bon primer quart del Cadet que ha sortit amb moltes ganes de fer-ho bé davant els seus, amb molt bon ambient al congelador del Pavelló 2. La forta intensitat oferida pels del 5 titular ha asustat de bon començament als jugadors llonguets, que pensaven sería un passeig des de bon principi. Ben conduits per Mariano Socies, i amb Sergio Priego molt encertat i ficat dins el partit  el primer quart ha estat nostre. Parcial (12-9).

Pareixia que avui seria la nostra, però com sempre, ens hem relaxat en defensa i els canvis no han sabut donar la intensitat requerida per a continuar vius al partit. El segon quart ha estat un constant anar i venir de pèrdues de pilota i contraatacs infalibles per part dels rivals, que en tot moment han estat dins el partit, mentres que només un dels nostres arribava cada vegada a defensar, sense poder evitar la cistella. Parcial (3-28)

El tercer i el quart quart han estat completament iguals, contraatacs per part dels lasalians i defensa inxeisten per part dels alcudiencs. I tal i com ho cont, ho reflexen els parcials (6-29), (0-22).

Destacar el despertar de Sergio, que ha sabut agafar la responsabilitat en cada moment, i Mariano, que ha estat ficat en el partit en tot moment duent el ritme dels nostres, i Carles Villar, que de cada dia s'assembla més al Carles que nosaltres volem.

Remarcar que la nostra defensa segueix siguent molt tova, i que tot i entrenar, no acabam d'adaptar-nos a la defensa ni a l'atac, però "tiempo al tiempo".

El primer pas de guanyar un quart d'inici ja l'hem donat, a la pròxima ja en seran dos.

Destacar també l'absència de Carlos Benito per estar amb febre, que de ben segur hagués seguit amb la seva línia de bon joc.

Donar un altre cop les gràcies als infantils d'Ivan Canals que tant ens ajuden a cada partit.