Comença la segona volta pel Cadet Masculí B (75-57)

Comença la segona volta per al Cadet Masculí B, que ha disputat el seu encontre davant el que jo diria és el millor equip del grup, Eu Moll, entrenat pel nostre amic Rafel Vilanova.

Un quart ha estat suficient per a l'equip del Port de Pollença per endur-se'n la primera victòria de la primera volta, tot i que no ha tengut res a veure amb el partit que es va disputar allà per l'Octubre al nostre pavelló. Aquesta vegada hem perdut per 18 punts de diferència amb un resultat de 75-57, es a dir, una notable diferència respecte al 19-85 de la primera volta.

L'inici del partit no era massa "esperanzador", ja que les bones sensacions trasmeses des de les vacances de Nadal, i els durs entrenaments no s'estaven reflectint dins la pista, fent un errada rera l'altre com era de costum, i amb les poques ganes com el retorn a l'escola després de les vacances. L'equip contrari ens dominava en tots els aspectes del joc, fent el seu joc fluït i ametrallant-nos al contraatac i des de la línia dels tirs lliures. (26-8).

Però la xispa que ha encés el nostre motor ha saltat a l'inici del segon quart. Cada un ha agafat el seu rol, i cada un ha fet les coses que sap fer, deixant-se la pell en defensa, sortint de l'asfixiant pressió dels rivals i anotant, cosa molt poc usual fins ara als nostres partits. Tot i així, la qualitat d'alguns dels rivals ens ha desbordat el suficient com per endur-se'n la segona mànega cosa que no hagués passat si no ens haguéssim adormit als llorers el darrer minut, i el nº8 local no hens hagués fet 6 punts seguits ell tot solet davall la cistella. (18-14).

Estant acostumat a veure com al tercer quart, en tots els partits, poques vegades hem arribat als 10 punts, es preveia el pitjor, que l'equip rival ens "knoquejas" i ens deixàs K.O, abans del darrer quart, però no ha estat així, hem mantegut la intensitat en defensa, i tot i fer faltes una mica absurdes per precipitació, hem aguantat molt bé l'envestida rival, podent fer el nostre joc, de poder sortir al contraatac i fent punts còmodes des de sota de cistella, o treballant bé el joc estàtic forçant penetracions i faltes. Tot ha estat així que hem pogut guanyar aquest quart (13-14).

I així ha seguit fins al final del partit. Hem seguit fent el nostre joc, i la cosa s'ha igualat bastant, començàvem a veure una petita part dels resultats de la feina als entrenaments, i ens agradavem dins la pista, i han estat 10 minuts molt bons. (18-21).

Destacar la notable actuació de Carlos Benito, que ha estat un autèntic dominador sota la cistella, digne del seu llinatge matern, aportant punts en atac i molta intensitat en defensa, intimidant com un autèntic center. Destacar també l'excels partit de Miguel Àngel Badillo, que ha demostrat les bones qualitats de les que disposa per jugar a bàsquet, fent una bona pressió sobre els jugadors més importants de l'equip rival, i corrent el contraatac de manera fulminant. I a Carles Villar, que de moment ha aclarit la seva funció en atac dins l'equip, essent un autèntic mal de cap per als rivals, amb una gran sortida al contraatac i unes penetracions impossibles, tot i que encara no te gens clar quin es el seu rol en defensa, ja que ha estat part del segon i tot el tercer quart assegut per faltes. Tot això baix la excel.lent direcció de Mariano Socias, que ha fet un molt bon partit en atac, però sobretot en defensa, acompanyat dels altres dos infantils (Josep i Joaquim), que tot i ser més baixets i dèbils fisicament, han donat una molt bona intensitat a l'equip quan han estat en pista.

Per contrapunt, recalcar els mals primers 10 minuts que ens ha valgut la derrota, i la desafortunada lesió de Miguel Àngel als darrers minuts del partit. Més l'operació de Carlos Benito d'aquí unes setmanes tot i que esperem que ambdós tenguin una bona i ràpida recuperació.

Tot i així, dir que estic més que satisfet amb el demostrat avui a la pista, i tot i que era molt difícil accedir a la victòria  contra el colíder, hi hem posat tot el que hem tengut, i quan tu fas tot el que pots, ningú et pot reciminar res, així que enhorabona per la feina i a continuar amb el bon ritme d'entrenaments.

ANOTADORS: Mariano Socias (2pts, 3 rcp), Carlos Benito (26pts, 11 rebts, 2rcp), Carles Villar (12pts,8rbts,4flts) Miguel Àngel (17pts, 2rcp).