Derrota a casa del Cadet Masculí B (18-107)

Segon partit de la segona volta i nova derrota del Cadet Masculí B, que s'enfrontava a un dels coliders de la categoria, que tot i haver-se hagut d'aixecar ben d'hora han vengut amb les piles ben carregades, nota d'això ho reflexen els punts de diferència del tanteig final.

L'equip de Calvià ha fulminat als notres amb un contraatac letal, gairebé fora cap error, llevat de quan jugaven 5x5 que els hi ha costat més, però que s'acabaven imposant per força sota cistella.

Tot i això, i els nostres han fet tot el posible per avançar, però els rivals no ens han donat ni un segon de respiro, tot i l'abulatada ventatge que ens duien.

Destacar que Carlos Benito només ha jugat 20 minuts perque havia de partir a donar una mà al Cadet A i que Miguel Angel segueix lesionat, cosa que se nota bastant al nostre equip, a més que un dels nostres motors, Fèlix, també es troba de viatge. Per això destacar l'actuació dels quatre infantils, que s'han deixat la pell els minuts que han estat en pista.

Així que ànims, i a continuar fent feina.

ANOTADORS: Juaquín (3), César (2), Carlos Benito (5), Carles Villar (8)