El cadet masculí B segueix sense estrenar-se (25-67)

Nova derrota del Cadet Masculí B, aquesta vegada a casa contra el Bàsquet Muro, per una diferència excesiva pel que hauria d'haver estat, tot i que en cap moment vam poder aturar la força física d'alguns dels seus jugadors, ben acompanyada de bons fonaments tècnics.

El primer quart vam començar possiblement realitzant el pitjor quart del que duim de temporada en quan a joc, adormits en defensa, permetent constants penetracions de tots els jugadors rivals, que en només 1 minut de joc ja guanyaven 7 a 0, sense error al llançament, per contra, els nostres, espesos en atac, cosa que no passava als darrers partits, no anotaven, tot i tenir llançaments relativament còmodes, a més de fallar 6 tirs lliures consecutius. El període acabà amb un trist 3-16, solament anontant un triple, convertit pel jugador més alt de l'equip, l'infantil Juan Carles.

Al segon quart, s'incrementà el ritme en defensa cosa que ens va permetre jugar mes sueltos en atac, i provocar constants penetracions del nostre "buque insignia" en atac (que no en defensa) Carles Villar. Tot i així, els rivals van fer més cistelles que nosaltres i ens van guanyar el quart, amb un parcial de 8-12.

Al tercer quart va seguir el nostre atac mes fluid, tot i que la defensa feia aigua de per tot, i en capa moment poguerem aturar el nro. 8 rival, que tot i ser molt alt, tenia molt bons moviments, de fet, ens va clavar una cistella al darrer segon de més enllà de la línia de 6.25, tot un "xurro". Parcial de 10-21.

Al darrer quart "más de lo mismo", fluixa defensa, i novament atac entrebancat, és a dir, un quart sense història on l'equip local va correr un parell de contraatacs i ens va acabar de fulminar. Parcial 4-18.

Destacar.....bàsicament res, simplement que l'atac comença a rutllar, tot i l'absència del nostre pilar, Carlos Benito, que segueix absent per lesió.  Recalcar la mala defensa en general durant tot el partit, que pareix que necesitam l'ajuda den Mariano i den Carlos Benito per donar l'intensitat necessària (sense incloure al nostre incombustible Fèlix, que una vegada més, va donar la cara en quant a intensitat i ganes es refereix).