El Cadet Masculí B planta cara a La Salle (69-43)

Molt bon partit, el disputat el passat diumenge al matí per els nostres nins al camp de la salle. Abans de començar el partit, la motivació dels nins no era gaire evident, ja que a la primera volta el resultat va ser bastant abultat en contra nostra, cosa que feia pensar el pitjor per als nostres.

Tot va canviar a l'inici del partit, aguantant al conjunt palmesà, amb uns primers 10 minuts molt bons, acabant el quart 20 - 12.

El segon quart va ser un monòleg del primer, amb molt bona defensa per part dels nostres, però degut a pèrdues de concentrament en determinats moments, feia que la distància se n'anas als 16 punts, acabant el quart 21 - 13 amb un 41 - 25 al descans.

La xarla del descans va fer que al sortir a pista completàssim el nostres millors minuts, ja que fins i tot van aconseguir guanyar el tercer període 10 - 12.

Amb 14 a baix i les ganes dels nostres al màxim començàvem el darrer quart, però després d'un gran esforç de 33 minuts, les forces sen's van acabar, i no vam poder fer res per intentar donar la sorpresa, ja que en aquest quart, vam ser clarament superats per el contrari, acabant 18 - 6, amb un resultat final de 69 - 43.

M'agradaria desde aqui donar molts anims a aquests jugadors, ja que estic segur de que si segueixen treballant així arribarà la victòria que tots esperam.