Bon partit del Cadet Masculí B (56-33)

Bon partit, i sobretot bones sensacions les donades pel Cadet B en la jornada matutina del diumenge, disputada al "nou" pavelló de Sa Creu d'Inca.  Se presentava un partit difícil, ja que el Basquet Mallorca, al llarg de la temporada s'ha anat consolidant com a un dels aspirants a guanyar la lliga a aquest grup, situat en la primera posició de la taula, i després de guanyar el partit d'anada dins Alcúdia, per un ampli marcador de 35-99.

El partit, començà amb un 5 inicial atípic per part nostra, jugant amb 3 infantils, Fèlix i amb Carles Villar com a únic home alt, però que va donar els seus fruits, degut a la mobilitat dels 5 jugadors, que durant els primers 10 minuts, van saber dur molt bé el ritme d'atac, i fent una defensa prou agressiva, que no deixava jugar còmode l'equip de Jaume Fanals, tot i que la seva superioritat, tant física com tècnica, no ens va deixar cap avantatge suficientment gros en cap moment, acabant amb un parcial favorable per a nosaltres de 12-13.

El segon quart, no va ser per a l'equip rival, que poc a poc, s'anava imposant, tot i amb dificultats, ja que no vam baixar la intensitat en cap moment, encara que el saber estar dels Inquers dins la pista, va poder amb la nostra resistència defensiva, i en atac no vam poder seguir el seu ritme anotador, tot i intentar-ho amb totes les nostres forces. Parcial de 15-6.

Els només 8 punts de diferència al descans, en van permetre seguir ilusionats, ja que poques vegades havíem tengut un marge tan curt al descans, i ens va donar forces per seguir lluitant, però tot i així, poc a poc, s'imposava la lògica i els inquers anaven agafant un mica més de renta, i tot i posar tots els nostres esforços, no aconseguiem anotar amb la facilitat del primer quart, i la superioritat al rebot local i el constant intent de penetracions del 14 local (el millor del partit), ens seguien fent massa mal, i s'allunyaven al marcador.

Així i tot, no ens vam rendir, i fent gala d'un esperit de lluita, no vist gaires ocasions fins al moment, ho vam seguir intentant, tornat a recuperar una mica més de fluidesa en atac, però concedint més errades en defensa, fruit del bon joc d'atac dels del raiguer. Parcial 17-10.

Al final, la lògica es va imposar, i els inquers s'endugueren la victòria, però les sensacions que va demostrar el nostre equip són molt bones, i es comença a notar la feina duita a terme als entrenaments.

Destacar l'excel.lent partit de Mariano Socias, que va dirigir molt i molt bé, en tot moment l'atac i essent molt agressiu en defensa, arribant a recuperar 6 pilotes, i donant un munt d'assistències. Destacar també el bon partit dels altres tres infantils, Tomeu Mariano i Venanci, que van aportar molt de ritme i saber estar dins la pista, i a Juaquin, que tot i no ser el seu millor partit amb els Cadets, sempre ens aporta coses molt positives, a més de sempre poder contar amb ell, tant als entrenaments com als partits. I com no, l'inconmensurable Fèlix, que no va estar aturat en cap moment, essent un mal de cap per als seus defensors, amb el seu constant moviment, i bons talls, a més de la feina ben feta en defensa. També dir, que hem millorat molt la defensa de les penetracions, i que de cada vegada, deixam manco forats, i arribam millor a les ajudes, però seguim tenint problemes als rebots.

Ànims, que els fruits de la sembra arribaran, tard o d'hora, i encara queda temporada per davant.

ANOTADORS: Venanci (2), Tomeu Mariano (9), Juaquin (2), Carlos Benito (4), Carlos Villar (5), Miguel Angel (2), Fèlix (9).