Segona acta rosa pel Cadet Masculí B (55-51).

phoca_thumb_m_foto02Primer partit després de les vacances de Pasqua, primer partit del trofeu Mallorca, i primera victòria, la segona en el que va de temporada, tot i que el partit ha estat igualat en tot moment i hagués pogut caure de qualsevol de les dues bandes.

El primer quart començava fred, amb els nostres no massa ficat dins el partit, tot i que Carlos Benito recuperava les bones sensacions essent un autèntic mal de cap dins la pintura, dominant el rebot i aconseguint punts dins la pintura, tot i que el nivell del nostre equip, no era l'ofert en els darrers envits de la lliga regular. Parcial 13-10.

Els inquers, han vist que podien amb nosaltres, i s'han possat de ben de bò a fer l'impossible per a guanyar, cosa a la que nosaltres no hem sabut reaccionar, seguint amb una mala línia de joc, sobretot en defensa, ja que els rivals ens anotaven amb facilitat. Parcial igualat, 20-20.

La xerrada del descans ha tengut un efecte contrari al previst, i els inquers, fent la seva feina, s'han aconseguit avançar al marcador aprofitant que nosaltres continuàvem amb la nostra particular "pájara" mental, i no trobàvem més que errades i males decisions al nostre joc. Parcial desfavorable, 8-14.

Al darrer quart, hem apel.lat a l'esperit de "Mikel", el nostre crack i heroi al darrer partit contra Pollença, que per motius personals ha traslladat la seva residència a Colómbia, i no podra jugar més amb nosaltres. Els notres jugadors, s'havien tatuat el seu nom i el seu dorsal al braç, cosa que els ha donat un plus extra de motivació i hem desplegat el nostre millor joc del partit, amb potents i ràpids contraatacs i fent una bona defensa, cosa que ha capgirat el marcador, amb un parcial favorable de 14-7, el que ens ha donat la segona victòria de la temporada.

Destacar jugadors com Fèlix, que ha agafat la responsabilitat de suplir al nostre jugador franquicia, i que s'ha deixat, literalment, la pell a la pista, o Juan Abel, que de cada vegada, sel veu un jugador més complet, o a Tomeu, que tot i només anotar un triple, ha donat un bon saber estar a la pista, provocant vàries errades als visitatnts. Per contra, recalcar que no se pot tornar a demostrar aquesta actitud poc participativa, i que les penes i les glòries, es deixen a un calaix el temps del partit.

En nom de l'equip, vull desitjar el millor a Mikel, en aquesta nova etapa de la seva vida, i que de ben segur, que tots i cada un dels components de l'equip, el tendrem present dins nosaltres, tant dins com fora de les pistes.  MIKEL 14 4EVER.

ANOTADORS: Carlos Benito (16), Carles Villar (9), Sergio Priego (6), Juan Abel (4), Juan Carles (2), Fèlix (15), Tomeu Mariano (3).