Victòria a Hispània en un partit vibrant (55-56)

Partit molt vibrant el jugat dissabte dematí a Palma davant un rival molt lluitador que malgrat les distàncies al marcador sempre plantà cara aconseguint arribar als darrers minuts amb possibilitats de victòria.

El partit comença amb avantatges molt clares per a les nostres jugadores arribant al final de primer quart amb un clar 6-19 i sobretot amb una superioritat en el joc que feu que les nostres jugadores es confiassin.

El segon quart acabà amb 18-14 per a l'equip palmesà que colocà la seva defensa molt tancada aprofitant els contratacs que aconseguien la falta d'encert de les nostres jugadores. Els dos darrers quarts foren per oblidar encaixant al darrer un 24 a 9 que igualà el partit fins als darrers moments. El nirvis començaren a aflorar i les nostres jugadores malgrat la tensió aconseguiren la victoria final gracies a un darrer quart on na Laura Alvarez i na Joana Caldés demostraren la seva valentia enfront la cistella rival.

Destacà la enorme actuació en defensa i en atac de na Joana a més a més de l'esforç de na Carmen Benito que es desplaçà a Palma per ajudar a les seves companyes a aconseguir una lluitada i merescuda victòria