Segueix la bona marxa de l'infantil femení C (34-42)

Nova victòria de l'infantil C en el partit jugat a Consell però que ens deixa un sabor agredolç. Un partit en el qual vam ser molt superiors però que no quedà reflectit en el marcador a causa de la quantitat de cistelles fàcils fallades. Ens falta aquest instint assassí que tenen els equips grans.

Les nostres jugadores eren superiors física i tècnicament. El primer quart i el segon quart les nostres jugadores estaven dormides, deixavem que anotessin fàcilment i ningú defensava a ningú. El marcador va acabar en un empat a 18 que feia somiar a les de Consell amb una victòria que ni imaginaven.

El tercer quart va ser el despertar de les guerreres i amb un parcial de 5 a 16 les nostres jugadores van demostrar la diferència que havia entre un i altre equip. L'últim període amb un còmode avantatge en el marcador ens relaxàrem i el Consell maquillà el marcador i el deixà en un 34 a 42.

Destacar la regularitat de Carmen i el despertar de Laura que encara fallant una quantitat increïble de tirs lliures no va deixar d'intentar penetrar a cistella i ajudar a l'equip. El negatiu les absències de Julieta per febre i Joana per motius personals que no van poder ajudar a l'equip.