Primera victòria del 1ª autonòmica en una gran segona part (62-41)

Primera victòria del Dakota Alcúdia a la lliga de Primera Autonòmica Masculina. Els dos primers quart han estat molt igualats i s'ha arribat al descans amb un tanteig de 32 a 29. En el tercer quart els alcudiencs han sortit molt més concentrats i més intensos en defensa i s'ha aconseguit un parcial de 14 a 3. En el darrer quart el Felanitx ha intentat acostar-se en el marcador amb una zona 1-3-1, però no han pogut aconseguir el seu objectiu, ja que el Dakota Alcúdia ha sabut mantenir la calma i també s'ha imposat en el darrer quart.

Els parcials han estat el primer quart: 18-14; el segon quart: 14-15; el tercer quart: 14-3 i el darrer quart: 16-9.

Punts: Salcedo, 9; Socias: 18; Gomila: 9; Pomar: 6; Parcero: 2; Juan: 3; Crespí: 13; Ramis, J: 0; Colom: 2