Derrota dels sèniors davant un Campos superior en el joc interior

Mal partit del Primera Autonòmica Masculina i segona derrota de la temporada. El passat diumenge es es va disputar el partit que enfrontà a l'equip alcudienc amb el Campos. El curt marcador de 45 a 49 ja indica que el partit va ser d'escassa qualitat i les errades varen ser constants tant en un equip com en l'altre durant els dos primers quarts.

En el tercer quart el Campos va aconseguir una petita renda que va saber conservar fins al final del partit (tot i que el Dakota Alcúdia es va posar a un punt faltant un minut per acabar el partit). No vàrem saber imposar el nostre joc en cap moment del partit, a més vàrem tenir molts de problemes amb el rebot defensius i la qualitat de Barrios a dins la zona no ens va permetre poder aconseguir la victòria tot i lluitar fins al darrer moment.

Els parcials varen ser el primer quart: 13-9; el segon quart: 9-9; el tercer quart: 9-15 i el darrer quart: 14-16.

Punts: Salcedo: 6; Socias: 8; Gomila: 3; Pomar: 2; Parcero: 10; Fanals: 0; Colom: 1; Juan: 4; Crespí: 11; Ramis, J: 0