Els sèniors a punt de donar la sorpresa contra el líder (49-58)

Partit molt intens i disputat el jugat el passat diumenge entre el Dakota Alcúdia i el Costa de Calvià. Després d'un primer quart de tanteig entre els dos equips, sense diferències importants a favor de cap dels dos, en el segon quart el Costa de Calvià va ser capaç d'arribar al descans amb vuit punts d'avantatge.

En el tercer quart els alcudiencs amb una defensa agresiva, el domini del rebot defensiu i la culminació de contratacs va ser capaç de posar-se per davant en el marcador. El partit fins al darrer minut va ser molt disputat i qualsevol dels dos equips l'hagués pogut guanyar. Cal destacar el gran esforç fet pel Dakota Alcúdia fins el darrer moment per intentar guanyar a un dels equips més forts de la lliga.

Els parcials varen ser el primer quart: 10-12; el segon quart: 8-14; el tercer quart: 17-15 i el darrer quart: 14-17.

Punts: Salcedo: 7; Busquets: 0; Socias: 13; Pomar: 8; Parcero: 1; Fanals: 1; Colom: 3; Juan: 2; Crespí: 14