Victòria a Felanitx i invictes a la segona volta (41-55)

Ahir es va jugar a la pista del Felanitx el partit ajornat de la jornada 11, entre Cas Vilafranquer i el Dakota Alcúdia. Era un partit molt important per l'equip alcudienc per així seguir mantenint l'opció de no jugar la fase de descens a la segona part de la competició.

El partit va començar molt malament per el Dakota Alcúdia, vàrem sortir a la pista sense intensitat ni concentració, facilitant l'atac de l'equip rival i amb constants errades en atac, tant en violacions (passes, dobles,...) com en els tirs a cistella. Els dos primers quarts varen ser els pitjors del que duim de temporada aconseguint només desset punts i donant facilitats a un equip que només ha guanyat dos partits a la lliga. Així com en el primer quart no vàrem defensar ni atacar correctament, en el segon ja es va notar un cert canvi d'actitud i tot i que en atac no estàvem fins vàrem començar a defensar millor.

Aquesta petita millora que es va produir al final del segon quart es va plasmar en el tercer quart a on el Dakota Alcúdia va començar a jugar a bàsquet i va aconseguir un parcial de quatre a vint. L'equip felanitxer només va aconseguir fer una canasta en joc (un triple), i un tir lliure, les dues del mateix jugador. Vàrem acabar el tercer quart amb un avantatge de sis punts.

En el darrer quart vàrem saber mantenir la intensitat i no donàrem cap opció a una possible reacció del Felanitx. Així l'avantatge favorable al Dakota Alcúdia es va ampliar i hagués pogut ser major si en els darrers moments haguéssim jugat amb més inteligència.

Aquesta victòria ens permet sortir dels tres darrers llocs de la classificació, empatant a victòries amb el Campos i el Sa Pobla, i a dues victòries del tercer i segon classificat.

Els parcials varen ser el primer quart: 19-8; el segon quart: 8-9; el tercer quart: 4-20 i el darrer quart: 10-18.

Punts: Salcedo: 4; Busquets: 0; Socias: 7; Gomila: 0; Pomar: 8; Parcero: 5; Fanals: 7; Juan: 2; Ramis: 3; Colom: 7; Pascual: 12