Bon partit dels sèniors tot i perdre a Calvià (82-74)

Aquest diumenge el Dakota Alcúdia tenia un difícil partit a la pista d'un dels millors equips de la categoria, el Calvià. Es va poder veure un bon partit de bàsquet a on el Calvià va haver de lluitar fins el darrer moment per endur-se'n la victòria.

En el primer quart el Calvià va sortir amb dos alers alts, creant problemes als nostres exteriors perque ho aprofitaven per obtenir ventatges devora de la cistella, a més carregaven el rebot ofensiu i constanment aconseguien segones opcions. Tot i això aquest primer quart va ser molt igualat perquè en atac estàvem jugant bé i vàrem saber ficar pilotes als nostres interiors i els a varen saber aprofitar.

En el començament del segon quart el nostre base ja estava carregat amb tres faltes i l'equip va deixar de jugar com en el primer quart. En els cinc primers minuts només vàrem fer dos punts i en atac ens precipitàvem mirant d'anotar únicament des de l'exterior. El Calvià ho va aprofitar i va aconseguir un avantatge de catorze punts. Els darrers quatre minuts vàrem reaccionar i vàrem arribar al descans amb un desavantatge de deu punts.

En el tercer quart vàrem tornar a sortir concentrats i gràcies a la defensa zonal des d'on vàrem poder robar pilotes defensant molt bé les línies de passe i obligant a l'equip contrari a fer tirs incòmodes, a més de controlar el rebot defensiu, vàrem poder fer el nostre millor joc, jugant amb rapidesa en atac aconseguint punts de contratac i tornant a cercar als nostres interiors. Ens vàrem arribar a posar un punt per davall però vàrem acabar el quart amb un desavantatge de cinc punts.

En el darrer quart vàrem fer tot el possible per mirar de donar la volta en el marcador però no va poder ser, la major experiència dels jugadors del Calvià i la presa de certes decisions precipitades no ens va permetre poder guanyar el partit. Tot i això es va veure un bon partit de bàsquet i si seguim jugant amb aquesta intensitat les victòries tornaran a arribar prest.

Els parcials varen ser el primer quart: 20-18; el segon quart: 23-15; el tercer quart: 18-23 i el darrer quart: 21-18.

Punts: Salcedo: 5; Busquets: 4; Socias: 16; Gomila: 2; Parcero: 3; Collado: 2; Juan: 12; Ramis: 6; Colom: 0; Pascual: 24