Els sèniors segueixen imparables (53-47)

phoca_thumb_m_foto009Important victòria l'aconseguida contra el Molinar aquest cap de setmana pel Dakota Alcúdia, que l'acosta un poc més a l'objectiu de no jugar la fase de descens a la segona part de la lliga.

El partit jugat a Alcúdia contra un equip que es troba per davant de nosaltres a la classificació va destacar per la gran intensitat en defensa i per la serietat i lluita desplegada pels dos equips en tot moment.

El primer quart el Dakota Alcúdia va aconseguir una avantage de cinc punts, va sortir molt concentrat i la defensa va ser molt bona, aconseguint deixar l'equip contrari en set punts, a més de no permetre que el seu millor jugador, que ens va fer denou punts a la primera volta, anotàs cap cistella.

El segon quart va ser el més igualat del partit, tot i això vàrem saber mantenir l'avantatge. La defensa va seguir essent bona i en atac vàrem fallar accions molt clares davall cistella, però el més important era que érem capaços de crear accions clares en atac, fins i tot quan l'equip visitant es va posar en zona.

En el tercer quart es va veure el millor joc per part del Dakota Alcúdia, sobre tot els primers minuts del quart aconseguint una avantatge màxima de tretze punts. La defensa va tornar a ser molt agresiva, fet que ens va permetre aconseguir punts de contratac. El Molinar va reaccionar en els darrers minuts i vàrem acabar amb un avantatge de nou punts. Fins al final d'aquest quart el Molinar no va ser capaç de ficar cistelles des de l'exterior.

En el darrer quart el Molinar ho va intentar tot per a poder escurçar el desavantatge, aconseguint posar-se cinc punts per davall. Però el Dakota Alcúdia va saber jugar els darrers minuts i varen ser importants els sis tirs lliurs ficats de deu tirats en els darrers minuts.

Els parcials varen ser el primer quart: 12-7; el segon quart: 12-12; el tercer quart: 16-12 i el darrer quart: 13-16.

Punts: Salcedo: 5; Busquets: 0; Socias: 11; Gomila: 0; Pomar: 0; Parcero: 14; Ochogavia: 0; Juan: 2; Ramis: 7; Colom: 2; Pascual: 12