Gran victòria dels sèniors a Sa Pobla després de 2 pròrrogues (65-67)

Gran victòria l'aconseguida pel Dakota Alcúdia aquest cap de setmana a la pista del Sa Pobla, després de forçar dues pròrrogues.

Tot el partit va ser molt igualat, i cap dels dos equips va saber obtenir cap avantatge important. El primer quart vàrem sortir molt freds i ens va costar entrar dins del partit, no vàrem encistellar fins al minut cinc. La bona defensa i el control del rebot ens va permetre seguir dins del partit i arribar al final del quart amb dos punts d'avantatge.

El segon quart va ser pràcticament igual al primer, en els set primers minuts no trobàvem la cistella, aconseguint només dos punts. En aquest moment el Sa Pobla va aconseguir l'avantatge més important, set punts. Però vàrem reaccionar, essent més agressius tant en atac com en defensa i vàrem arribar al descans dos punts per davant.

El tercer quart va ser en el que vàrem jugar millor, trobant l'equilibri que necessitam entre el joc interior i exterior. La bona defensa zonal, el control del rebot i la possibilitat de córrer el contratac ens va permetre acabar amb un avantatge de cinc punts.

El darrer quart no vàrem saber aprofitar el petit avantatge que teníem, ens vàrem tornar a colapsar en atac i vàrem estar molts de minuts sense anotar. Però els darrers dos minuts vàrem saber reaccionar i aconseguir eixugar un desavantatge de cinc punts, amb una cistella al final del quart feta per Pascual amb un tir de dins de la zona.

La primera pròrroga va començar com pràcticament tot el partit, petits avantatges del Sa Pobla, que després aconseguíem recuperar. Va ser Miquel Socias el que gràcies a quatre tirs lliures consecutius va empatar el partit.

La segona pròrroga va ser molt igualada, el màxim avantatge per al Sa Pobla va ser de tres punts, però no varen saber aturar un altre cop a Miquel Socias que va ser capaç de fer els tretze punts que vàrem encistellar en aquesta pròrroga. Finalment dos tirs lliures fallats pel número 10 del Sa Pobla i una cistella de dos ens va permetre guanyar el partit.

Cal destacar la feina feta per tot l'equip en un partit molt dur, a on tots els jugadors varen donar el màxim quan varen estar en pista, demostrant la implicació que tenen. Tot i això en aquest partit i va haver un jugador que va destacar per damunt de la resta, Miquel Socias va ser capaç de fer 40 punts, dels que 17 varen ser a les dues pròrrogues, a més de ficar tirs lliures importants.

Aquesta victòria ens permet assegurar-nos que a la pròxima fase de la lliga, no juguem el descens. Duim una segona volta impressionant i hem de seguir així. Enhorabona.

Els parcials varen ser el primer quart: 12-14; el segon quart: 13-13; el tercer quart: 13-16 i el darrer quart: 11-6; primera pròrroga: 5-5; segona pròrroga: 11-13

Punts: Salcedo: 7; Busquets: 0; Socias: 40; Gomila: 0; Pomar: 8; Parcero: 4; Juan: 0; Ramis: 0; Colom: 0; Pascual: 8