Només un mal tercer quart impedeix la victòria a Esporles (70-63)

esporles100El partit jugat entre l'Esporles i el Dakota Alcúdia va tenir tres quarts molt igualats, a on el Dakota va guanyar dos parcials i en va empatar un, però un tercer quart molt dolent tant en atac com en defensa que no ens va permetre arribar al final del partit amb opcions de victòria.

El partit va començar molt igualat, amb petits avantatges tant d'un equip com de l'altre, a on cap dels dos podia anar-se'n en el marcador. Mentres el joc de l'Esporles es basava en el tir de tres, convertint cinc triples, el Dakota aprofitava l'avantatge que tenia en aquell moment davall la cistella, aprofitant els nostres interiors les assistències dels exteriors.

El segon quart també va ser molt igualat, tot i que l'Alcúdia va arribar a aconseguir una renta favorable de set punts, amb la que va arribar al descans. Els nirvis de l'Esporles, que necessitava guanyar per assegurar-se jugar la fase d'ascens, es varen fer notar i l'Alcúdia ho va saber aprofitar.

El tercer quart no vàrem sortir prou intensos i ens vàrem veure superats per un Esporles que no ens va donar cap opció. En aquest cas vàrem ser nosaltres els que no vàrem saber reaccionar i vàrem fer un tercer quart molt dolent tant en atac com en defensa, teníem jugadors carregats amb faltes personals i l'equip contrari ho va saber aprofitar.

En el darrer quart, vàrem començar amb un desavantatge d'onze punts, vàrem millorar tant en defensa com en atac, però ja no vàrem poder recuperar el desavantatge, fet que finalment es va traduïr en una victòria per a l'Esporles.

Tot i aquesta derrota, el Dakota Alcúdia ha fet una segona volta molt bona, aconseguint sis victòries i només dues derrotes. Hem lluitat i hem tengut opcions a tots els partits i hem aconseguit l'objectiu de no jugar la fase de descens.

Els parcials varen ser el primer quart: 19-19; el segon quart: 14-21; el tercer quart: 24-6 i el darrer quart: 13-17.

Punts: Salcedo: 0; Busquets: 0; Socias: 17; Gomila: 0; Pomar: 12; Parcero: 6; Juan: 4; Ramis: 4; Colom: 2; Pascual: 18