Primera derrota del 1ª.autonòmica a la segona fase (73-60)

Mal partit el jugat aquest cap de setmana a Inca per l’equip de Primera Autonòmica del Club Bàsquet Nord. Els dos primers quarts no vàrem defensar bé ni en individual ni en zona, fet aprofitat pel Bàsquet Mallorca per aconseguir en el descans un avantatge de 21 punts.

El Bàsquet Mallorca estava molt fi en atac, aconseguint nou triples, amb uns percentatges espectaculars, mentres nosaltres teníem problemes per atacar la defensa pressionant que ens plantejava l’equip inquer. El tecer quart, gràcies a la defensa vàrem poder aturar la ratxa anotadora de l’equip contrari, tot i això en atac no vàrem saber aprofitar aquest fet i ens seguia constant molt ficar cistella.

En el darrer quart, vàrem seguir mantenint el ritme en defensa i vàrem millorar en atac, aconseguint contratacs i ficant pilotes interios, baixant el desavantatge fins a nou punts. Tot i això no va bastar per donar la volta al marcador.

Els parcials varen ser el primer quart: 29-15; el segon quart: 22-15; el tercer quart: 14-12 i el darrer quart: 8-18.

Punts: Salcedo: 6; Busquets: 0; Socias: 14; Gomila: 0; Pomar: 7; Parcero: 9; Juan: 9; Ramis: 1; Pascual: 14