Els sèniors forcen la pròrroga però no aconsegueixen la victòria (72-76)

phoca_thumb_m_foto002Partit molt igualat i emocionant el jugat aquest cap de setmana a Alcúdia entre el Dakota Alcúdia i el Burger King de Son Servera. A l’inici del partit el Dakota va començar molt centrat aconseguint en els tres primers minuts un parcial de 9 a 0, sense pràcticament cap errada en atac i amb una bona defensa individual. Els següents tres minuts varen passar a estar dominats pel Son Servera, gràcies sobre tot a controlar el rebot defensiu i treure ràpids contratacs.

Després el Dakota va tornar entrar al partit i acabar el primer quart amb una desaventatge de 3 punts. El segon quart va ser el millor del partit pels dos equips en atac, aconseguint uns alts percentatges de tir. Cal destacar que si en el primer quart varen ser els pivots del Son Servera que ens varen fer mal, en el segon quart va ser el seu joc exterior, sobre tot quan superaven els nostres jugadors en l’u contra u.

Mentrestant nosaltres feiem un partit molt seriós en atac, aconseguint l’equilibri entre els punts dels nostres exteriors i dels nostres interiors, i aconseguint que l’equip contrari es carregàs de faltes. Aquest segon quart el vàrem guanyar de tres punts i anarem al descans empatats.

El tercer quart va ser el pitjor pel nostre equip aconseguint només 7 punts i sense trobar opcions clares en atac, quan atacaven la zona que ens plantejaven no ficavem pilotes interiors i ens vàrem veure impotents davant de la seva defensa.

En el darrer quart vàrem reaccionar, vàrem ser capaços de remontar gràcies a la zona i finalment a la pressió i les faltes fetes en els darrers segons. Quan vàrem aconseguir un avantatge de tres punts en el darrer minut no vàrem saber jugar: una tècnica, les precipitacions, la manca de domini del rebot defensiu,... no ens va permetre rompre el partit i guanyar-lo sense necessitat d’anar a la pròrroga. Tot i això amb un desavantatge de tres punts en els darrers segons vàrem ficar tres tirs lliures que ens vàrem permetre anar a la pròrroga.

A la pròrroga sempre vàrem anar per darrera en el marcador, el Son Servera va estar més sencer que nosaltres i varen arribar a aconseguir una avantatge de nou punts. Tot i això l’equip va seguir lluitant i va tenir opcions de tornar entrar en el partit. Finalment vàrem perdre el partit per quatre punts.

Els parcials varen ser el primer quart: 14-17; el segon quart: 21-18; el tercer quart: 7-14; quart quart: 20-13; pròrroga: 10-14

Punts: Salcedo: 3; Busquets: 0; Socias: 23; Gomila: 0; Pomar: 12; Parcero: 9; Juan: 10; Ramis: 1; Pascual: 14