No arriba la primera victòria del torneig (58-76)

phoca_thumb_m_foto015El Dakota Alcúdia encara no ha aconseguit la primera victòria en el torneig de Primera Autonòmica Masculina. Després d’un segona volta molt bona i jugada al límit, no acabam de trobar l’intensitat i la concentració necessària per a poder aconseguir una victòria en el torneig.

Els dos primers quarts varen ser molt disputats pels dos equips, els avantatges no varen ser molt importants i es veia un partit molt igualat a on els dos equips feien un bon bàsquet i nosaltres aconseguíem que aficassin punts tant els nostres interiors com els nostres exteriors.

Si hi havia qualque cosa que no ens anava tant bé era la defensa, perque l’equip pobler aconseguia tirs còmodes propers a cistella i no ens permetia poder agafar avantatges en el partit. Els dos darrers quarts vàrem ser superats pel Sa Pobla tant en atac com en defensa, ens costava molt ficar punts i en defensa no estàvem prou concentrats.

En el darrer quart va ser quan el número 7 del Sa Pobla va rompre el partit amb quinze punts consecutius que no vàrem saber contrarestar.

Els parcials varen ser el primer quart: 21-16; el segon quart: 15-21; el tercer quart: 9-16 i el darrer quart: 13-23;

Punts: Salcedo: 9; Busquets: 1; Socias: 19; Gomila: 0; Pomar: 13; Parcero: 7; Fanals: 3; Juan: 4; Ramis: 0; Colom: 2.