Primera victòria del Primera Autonòmica al trofeu (62-64)

Aquest diumenge el Dakota Alcúdia de Primera Autònomica Masculina va aconseguir la primera victòria d’aquesta segona fase de la lliga. Una altra vegada va ser un partit molt disputat i igualat, però aquesta vegada nosaltres vàrem ser els qui aconseguirem la victòria. Aquest partit es va jugar amb baixes per part dels dos equips, i a més en el segon quart Miquel Socias es va lesionar i ja no va poder jugar més.

Els dos primers quarts varen ser molt igualats, els avantatges que aconseguia tant un com l’altre equip eren curtes i vàrem arribar al descans un punt per davall. El tercer quart va ser quan vàrem aconseguir una avantatge important, gràcies sobre tot a la intensitat en defensa que ens va permetre dur a terme transicions ràpides que vàrem saber aprofitar.

El darrer quart vàrem seguir amb la mateixa intensitat i la bona lectura en atac, afegint la lluita en el rebot ens va permetre en el minut setze tenir una renda de catorze punts. Però faltant quatre minuts el nostre base va ser eliminat per faltes i l’equip contrari ens va fer una defensa pressionant a tot el camp. Aquest fet, més el cansament dels jugadors que duien molts de minuts jugats, va permetre en el Molinar posar-se fins a dos punts. Finalment dos tirs lliures ficats en el darrer minut ens va permetre aconseguir la victòria.

Els parcials varen ser el primer quart: 18-17; el segon quart: 14-14; el tercer quart: 8-15 i el darrer quart: 22-18;

Punts: Salcedo: 20; Busquets: 0; Socias: 4; Gomila: 4; Parcero: 10; Juan: 18; Ramis: 6; Colom: 2