Segona victòria consecutiva del Primera Autonòmica (55-52)

phoca_thumb_m_foto010El Dakota Alcúdia de Primera Autonòmica Masculina, contra el Bàsquet Manacor, ha aconseguit aquest cap de setmana la segona victòria consecutiva del trofeu.

Vàrem començar el partit molt freds, amb poca intensitat i sense idees sobre tot en atac. No vàrem ser capaços de fer la primera cistella del partit fins al minut sis i a més a més vàrem fallar cinc tirs lliures. Aquest fet es va reflectir en el marcador arribant al final del quart amb un marcador de 7 a 17.

En el segon quart vàrem reaccionar, vàrem començar a jugar amb més intensitat en atac aconseguint cistelles amb contratacs i transicions, arribant al descans amb un desavantatge de tres punt. En aquest segon quart cal destacar el debut del cadet Joan Mulet.

En els dos darrers quarts va ser la defensa el que ens va permetre poder agafar petits avantatges, tot i que el final va ser molt igualat, els darrers tirs lliures ens varen permetre aconseguir la victòria final.

Els parcials varen ser el primer quart: 7-17; el segon quart: 23-16; el tercer quart: 13-8 i el darrer quart: 12-11;

Punts: Salcedo: 12; Busquets: 4; Socias: 10; Mulet: 0; Gomila: 0; Parcero: 5; Juan: 3; Crespí: 5; Ramis: 8; Colom: 0; Pascual: 8